Aris-HOUSE 2023 paralia Grčka

 



 Aris-HOUSE 2023 

Kuća Aris 2023 Plaža Katerinis je jedno od najpoznatijih i omiljenih mesta u severnoj Grčkoj. Udaljenost od Beograda je oko 650 km, a od Skoplja 270 km.

  Grad Katerinis je udaljen 7 kilometara, a Solun 70 kilometara. Na kratkoj udaljenosti nalaze se kulturne i povijesne atrakcije, što je još jedan faktor koji ovu destinaciju čini tako privlačnom. Najveća pješčana plaža koja nudi mogućnost uživanja u moru ili bavljenja brojnim vodenim sportovima.

  Za ljubitelje šopinga tu je mnogo prodavnica suvenira, zlata, kože i krzna... I naravno za one koji vole zabavu i noćni život, Paralija je pravi užitak i ima jedan od najvećih noćnih klubova u Grčka. 

 ARIS HOUSE je pogodan za odmor sa djecom, ukoliko se odlučite za boravak u nekom od naših apartmana, mogu se igrati na palubi. Preferiraju ga putnici s motorima jer mogu besplatno parkirati. Mnogo je posjetitelja koji žele posjetiti mitski Olimp, postoje rute koje možemo preporučiti. Možemo preporučiti posjetu obližnjim vinarijama i vinogradima za ljubitelje vina da probaju najbolja vina našeg kraja. Možemo preporučiti posjete arheološkim nalazištima i manastirima na našem području.

Pošaljite nam e-poštu        sofia_glavina@yahoo.gr

       za informacije i našu ponudu u junu - rezervirajte ranije.

 # paralia_Grčka

#Plaža_Katerina,

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ARIS HOUSE 2023. Parilija Grčka